BISA SPORTS DAY. BA-LON-CES-TO!!!!

Segona jornada  del calendari dels actes BISA que engloben a la nostra escola junt amb el American School, Benjamin Franklyn School i el British School.  Divendres esportiu a les instalacions del Poliesportiu de la Bonaigua amb nois i noies de secundària i Batxillerat.

Si parlem de bàsquet, l’American School és el rei, però s’ha de dir que els hi vam posar difícil i que vam lluitar al màxim dins d’un clima esportiu i de respecte. Gràcies als responsables de l’American School per organitzar aquest event. Tornarem!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Acerca de rogermauri

LICENCIADO EN CIENCIAS DE LA ACTIVIDAD FÍSICA Y DEL DEPORTE
Esta entrada ha sido publicada en Educació física, Esports y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *