Setmana de la Ciència!!!

Amb motiu de la Setmana de la Ciència, la Libby i la Karen, dues professores ajudants del departament de ciències, han portat la ciència al pati.
Primer de tot, han fet gaudir als més petits de la pasta de dents d’elefants (la descomposició del peròxid d’hidrogen). Ho han fet dos cops per tal que els més petits les ajudessin a recordar tots els reactius que necessitaven per fer l’experiment. Els alumnes han recordat de tots els passo i ha estat tot un èxit. Després els hi ha tocat als alumnes de primària i secundària gaudir de la ciència a l’aire lliure. Dijous us informarem d’una nova exhibició científica celebrant aquesta setmana tant especial pel Departament de ciències.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada ha sido publicada en Ciències y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *