Viatge Via Verda Benifallet dia 3

Avui us deixem algunes fotos de les activitats. Entre elles la baixada de barrancs, una de les que més han gaudit. Com poden comprovar per les fotos el clima de companyerisme és màxim. Cada tarda i cada nit després de sopar hi ha música. El Senyor Sebas Ziccarelli i el Senyor Raúl Santamaría, amb les seves respectives guitarres, amenitzen les vetllades.

Durant el día d’ahir van fer un recorregut per Horta de Sant Joan, van fer la ruta «Picasso» i van visitar el centre d’Interpretació. A la nit van fer un taller d’astronomia. Van aprendre com localitzar i reconèixer les extrelles i planetes com Júpiter i Venus.

Demà és l’últim dia i serà més relaxant. Al matí, després d’esmorzar i recollir tendes i bungalows aniran en autocar fins les piscines de Benifallet per passar el matí remullats. Després de dinar començaran xino-xano el camí de tornada.

I recordin, l’arribada està prevista a les 18.00 h. Siguin puntuals!!

Esta entrada fue publicada en Esports, Estudiants, Sortides culturals, Viatges. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Viatge Via Verda Benifallet dia 3

  1. Carlota dijo:

    Veo mucho relax, esto es bueno, muy bueno. A ver si Ainara se asoma en alguna foto. ¡A disfrutar al máximo todos!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *