CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA: LA SEMIFINAL

Dijous passat, l’alumna de 2n d’ESO, Candela Hernández, va participar a la Semifinal del XIV Certamen de Lectura en Veu Alta, després que es classifiqués als Quarts de Finals fa uns mesos. L’acte es va celebrar a l’Auditori del CaixaFòrum, a Barcelona.

La nostra alumna va participar en la Categoria dels Corsaris (1r cicle d’ESO), juntament amb els altres nou alumnes que es van classificar de les comarques del Vallés Oriental, el Bages i Maresme. Els fragments de lectura que van haver de llegir –i que durant la setmana d’abans van haver de preparar- formaven part de la novel·la La closca pelada dels cretins, de Jaume Copons.

L’acte va ser molt maco, perquè els participants de totes les categories estaven emocionats i ho van fer amb molta il·lusió. Tot i que la Candela no es fa classificar per a la Final, arribar fins aquí ja va ser una gran heroïcitat, a més a més ho va fer molt bé: gens nerviosa i excel·lent pronúncia i dicció. Així que només podem felicitar-la per la seva implicació i la bona feina feta.

Enhorabona, Candela!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Esta entrada fue publicada en Actes col·legials, Comunicació, Estudiants, Llengua A. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *