Sortida Cultural a Les Coves del Toll

Els alumnes de 1r d’ESO  han anat aquest dilluns dia de Sant Jordi a visitar les “coves del Toll”. Allà han fet un recorregut per la cova prehistòrica situada a la comarca natural del Moianès, al terme municipal de Moià. És una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del QUATERNARI: hipopòtam, rinoceront, ós de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard… i on s’han trobat restes de foc i de sílex que ens demostren la presència de l’home Neandertal durant el Paleolític Mitjà (entre 100.000 i 40.000 anys d’antiguitat) a la comarca del Moianès.

Aquesta vegada els ha acompanyat el sol. La sortida estava prevista fer-la el primer trimestre però a causa de la nevada es va haver d’aplaçar.

Esta entrada fue publicada en Ciències socials, Humanidades, Sortides culturals, Viatges. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *