Fem matemàtiques. Ens hem classificat!

Les estudiants, Candela Hernández i María Tolosa, s’han classificat per a la 2a fase del concurs fem matemàtiques. En aquest concurs, les estudiants havien de resoldre uns reptes i enigmes matemàtics, fins arribar a una o més solucions idònies.

La seva feina finalment l’han qualificat com a excel·lent. Per aquest motiu aniran a una 2a fase, que es celebrarà a Pineda, el dia 14 d’abril d’enguany. Allà es trobaran amb els participants, que també s’han classificat, de la resta de Catalunya.

Aquest dia concursaran de forma individual i en grup, per resoldre d’altres reptes i enigmes. A mig matí, ens convidaran a un bon esmorzar. A continuació seguiran concursant, amb l’objectiu d’intentar classificar-se per a la final.

No cal dir, que per nosaltres, pel fet d’haver passat a aquesta 2a fase, ja són unes campiones.

Felicitats i endavant!

Esta entrada fue publicada en Estudiants, Innovació, Matemàtiques, Sin categoría, Sortides culturals. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *