XIV Certamen lectura en veu alta

Els alumnes del nostre Col·legi han participat en el XIV certamen de lectura en veu alta que s’ha celebrat al Patronat de la Garriga. Hi participen més de 952 centres d’arreu de Catalunya. El certamen està dividit en diferents categories: Grumets vermells i verds, Corsaris i Tropa de Corsaris, amb la particularitat de què aquests últims fan la lectura conjunta. El col·legi Sek Catalunya ha participat en totes les categories. En representació de primària han llegit les alumnes Núria Fleta de 4t d’EP i Júlia Merino de 5è d’EP. En representació de secundària Candela Hernández de 2n d’ESO i Guillem Cartanyà, Ethan Wilson i Ariadna Solà de 4t d’ESO. Abans de participar-hi els alumnes han hagut de preparar durant les últimes setmanes amb ajuda dels seus professors la lectura dels textos.
Ha sigut un matí literari on a més hem pogut gaudir de l’actuació dels alumnes de l’escola de música de La Garriga. Els nervis augmentaven a mida que el jurat anava comunicant els classificats per a les semifinals que es disputaran al maig al Caixafòrum. El nostre col·legi també hi tindrà representació ja que la nostra alumna Candela Hernández de 2n d’ESO s’ha classificat!
Enhorabona a tots els participants.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *