Viatge Via Verda Benifallet dia 3

El dia d’avui ha estat passat per aigua, i no pas perquè hagi plogut sinó perquè avui tocava el descens del riu Ebre en caiac i descens de barrancs. El sol els ha acompanyat durant tot el trajecte. Per desgràcia no podem posar totes les fotos que voldríem.

Aquí els deixem les d’avui.

Demà és l’últim dia i serà més relaxant. Al matí, després d’esmorzar i recollir tendes i bungalows aniran en autocar fins les piscines de Benifallet per passar el matí remullats. Després de dinar començaran xino-xano el camí de tornada.

I recordin, l’arribada està prevista a les 18.00 h. Siguin puntuals!!

 

Esta entrada fue publicada en PAI, Sortides culturals, Viatges. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Viatge Via Verda Benifallet dia 3

  1. Carlos, Laura y Pablo dijo:

    Disfruta María. Besos!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *