Viatge a Madrid i Toledo. Dia 3

La setmana va passant i les activitats culturals i lúdiques es van succeïnt. La tercera jornada ha sigut intensa. Després d’esmorzar han fet diferents visites per la capital acompanyats d’un guia local de la ciutat. Després d’una visita panoràmica de la ciutat per observar els contrastos que Madrid ofereix als visitants: Palacio de Oriente, Palacio Real, Catedral de La Almudena, etc.,han fet un tomb pel centre de Madrid i el «Madrid dels Àustries» (carrer Major, Puerta del Sol, Plaza de la Villa, Restaurante Botín…) a més del Jardí Botànic. Després de dinar ha tocat la visita al Museu del Prado, per contemplar obres del Bosco, Rubens, Goya, Velázquez o El Greco entre d’altres. Una vegada sopants han pogut gaudir de la represtació de l’obra «Burundanga» al Teatro Lara.

Com es pot veure, un dia complet.

Us deixem una fotografia dels professors perquè comproveu que continuen amb bona salut…

Esta entrada fue publicada en PAI, Sortides culturals, Viatges. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Viatge a Madrid i Toledo. Dia 3

 1. KARINA dijo:

  PROFEEEEEES …!!!!!!!
  SOYS UNOS CRACKS … UN AÑO MAS HABEIS SUPERADO LA PRUEBA !!!
  FELICIDADES!!!
  SALUDOS A TODOS, NIÑOS INCLUIDOS Y EN ESPECIAL A UNO DE ELLOS.
  SMUAKS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *