Sortides Culturals Primer Cicle ESO

Aquest mes de febrer els alumnes de 1r i 2n d’ESO han fet dues sortides culturals relacionades amb les unitats que estan treballant.

Els alumnes de 1r d’ESO  han anat a les “coves del Toll”. Allà han fet un recorregut per la cova prehistòrica situada a la comarca natural del Moianès, al terme municipal de Moià. És una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del QUATERNARI: hipopòtam, rinoceront, ós de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard… i on s’han trobat restes de foc i de sílex que ens demostren la presència de l’home Neandertal durant el Paleolític Mitjà (entre 100.000 i 40.000 anys d’antiguitat) a la comarca del Moianès.

Els alumnes de 2n d’ESO han anat a visitar el Museu-Teatre Dalí a Figueres. Allà han fet una visita guiada i han conegut les principals obres d’un dels més importants exponents del surrealisme: Salvador Dalí.

Esta entrada fue publicada en Arts, Ciències socials, Humanidades, PAI, Sortides culturals, Viatges. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *