Presentació Nepal

El passat divendres l’alumne de 1r A, Tristán Pérez, va fer una presentació als seus companys del viatge que el passat mes de desembre va fer al Nepal. Ens ha explicat les característiques del país, la seva cultura, la religió i les nombroses anècdotes i vivències de la seva estada. Una vegada finalitzada la presentació els companys han fet preguntes que en Tristán ha respost preguntes i ens ha mostrat fotografies fetes per ell. Animem als alumnes a fer-nos partícips de les seves aventures arreu del Món.

Esta entrada fue publicada en Actes col·legials, Conferència. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Presentació Nepal

  1. roberto prata dijo:

    Nice to see our students sharing their personal experiences with their peers. I would like to invite Tristan to my office, to tell me about his experince too. We can all learn from one another.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *