SETMANA DE LA CIÈNCIA A L’ESO

Per celebrar la setmana de la ciència (del 14 al 20 de novembre) els alumnes de 4rt d’ESO van preparar unes presentacions dels projectes de ciències que havien fet durant la primera unitat. Els alumnes que estan cursant ciències integrades, van explicar les aplicacions més innovadores per millorar la seguretat en els vehicles (camió amb càmeres de la Samsung, ulleres GoogleDrive, cinturons intel·ligents,…) . D’altra banda, els alumnes que estan fent biologia, van explicar l’ús terapèutic de les cèl·lules mare del cordó umbilical.

Van ser dues sessions, dijous i divendres al migdia, molt interessants on els alumnes de tota la ESO i Batxillerat van poder gaudir-ne com a públic.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada ha sido publicada en Ciències y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *