Viatge a Madrid i Toledo 2n ESO: Dia 1

El primer dia del viatge d’estudis a Madrid i Toledo està apunt d’acabar. Tot i que han hagut de matinar, per la cara que fan no sembla que tinguin gaire son. El viatge ha sigut tranquil i han arribat a Saragossa on han visitat el Monestir de Pedra. Després han dinat al restaurant i s’han dirigit cap a Madrid per tal d’allotjar-se en els bungalows. Ja cal que dormin bé perquè demà els espera un dia a Madrid on visitaran el Museu del Prado, faran una ruta pel Madrid dels Àustries, soparan al “Hard Rock cafè” i a la nit aniran al Teatro Lara a veure el musical «Burundanga«. El que deia, més val que dormin bé…

Estiguin atents a les properes entrades del blog!

Esta entrada fue publicada en Estudiants, Sortides culturals, Viatges. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Viatge a Madrid i Toledo 2n ESO: Dia 1

  1. Isabel dijo:

    I quan arribin, volem un bon resum del viatge..DISFRUTEU FORÇA. !!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *