ESO solidària. Carta d’agraïment a les famílies

Gràcies a les famílies de la nostra escola i a la feina dels alumnes de 3er de l’ESO un altre any hem tornat a participar en la recollida de roba usada i així poder donar suport a aquelles famílies que més ho necessiten. Gràcies a tots,  us fem arribar la carta d’agraïment de GLORR Fundació.

Aprofitem per recordar-vos que el més petits de l’ESO, els alumnes de primer, están fent recollida d’aliments i roba usada, aquesta vegada per Caritas La Garriga.

 

Estimades famílies i equip docent,

L’equip de GLORR Fundació us agraeix la col·laboració rebuda en aquesta campanya de primavera, en la recollida de roba usada, calçat, mantes, etc. efectuada en el vostre centre educatiu.

Ens heu facilitat la tasca de difusió de la campanya, el repartiment de les bosses entre els alumnes i la recollida de les mateixes situant les bosses en un lloc de fàcil accés.

Gràcies a les vostres donacions des de GLORR Fundació  continuem amb la classificació de la roba i la preparació de les bosses amb ajudes per entregar a Centres Educatius, AMPA i Serveis Socials.

 

Per a més informació podeu visitar la pàgina web  www.glorr.org

Salutacions,

José Mª Sanz


Esta entrada ha sido publicada en Comunitat i servei y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *