3er ESO: Visita al Museu Olímpic

Aquest és any olímpic, ja esperem les Olimpiades de Rio per gaudir dels millors esportites del món. Des del Departament d’Educació Física hem pensat que era el moment de recordar les Olimpiades que vam tenir lloc a casa nostra, les de Barcelona 92, i és per això que hem decidit de venir amb tots els alumnes de 3er ESO a visitar el Museu i mostrar-los que abans de néixer ells molt a prop nostre vam poder veure esportistes com Michael Jordan, Gail Devers o Sergei Bubka.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Acerca de rogermauri

LICENCIADO EN CIENCIAS DE LA ACTIVIDAD FÍSICA Y DEL DEPORTE
Esta entrada ha sido publicada en Educació física, Esports, Sortides culturals y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *