Sortides culturals a primer cicle d’ESO

Durant aquesta setmana els alumnes de 1r i 2n d’ESO han fet dues sortides culturals, a l’Observatori de Sabadell i al Museu de la Ciència de Terrassa respectivament.

Els alumnes de primer van aprofundir en els coneixements sobre l’Univers i el Sistema Solar amb el visionat d’una audiovisual. Per desgràcia, les condicions meteorològiques no van permetre treure el màxim profit de l’observació d’astres amb grans telescopis. Aquesta sortida està relacionada amb el que durant el curs s’ha treballat a ciències.

Els alumnes de segon van visitar el Museu de la Ciència de Terrassa on van fer diferents tallers sobre l’electricitat estàtica i electromagnetisme i van fer una visita guiada al Museu. Aquestes activitats estan relacionades amb la unitat treballada a Tecnologia.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Ciències, Viatges. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *