ESQUÍ A LA MASELLA

20 alumnes de 4rt de l’ESO i 8 de Batxillerat han gaudit d’una jornada intensiva de neu a l’estació de La Masella. Tot i que ha fet una mica de fred i fins i tot ens ha nevat durant part del dia, hem pogut practicar i disfrutar d’un dels esports més estimats pels nostres alumnes. Esquí i snow en diferents nivells, sense pausa per aprofitar al màxim, Per la tarde els alumnes de Batxillerat ja han baixat i els de 4rt ESO han anat a descansar per poder continuar demà.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Acerca de rogermauri

LICENCIADO EN CIENCIAS DE LA ACTIVIDAD FÍSICA Y DEL DEPORTE
Esta entrada ha sido publicada en Educació física, Viatges y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *