1r d’ESO visita «les coves del Toll»

Els alumnes de 1r d’ESO han fet avui una sortida cultural a les “coves del Toll”. Allà han fet un recorregut per la cova prehistòrica situada a la comarca natural del Moianès, al terme municipal de Moià. És una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del QUATERNARI: hipopòtam, rinoceront, ós de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard… i on s’ha trobat restes de foc i de sílex que ens demostren la presència de l’home Neandertal durant el Paleolític Mitjà (entre 100.000 i 40.000 anys d’antiguitat) a la comarca del Moianès.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Després de la visita a la cova els alumnes han participat d’una xerrada sobre l’evolució humana, la dels estris i eines i fins i tot han pogut comprovar com feien foc en temps del Paleolític i el Neolític.

Finalment, els alumnes s’han construït una eina per fer soroll amb les vibracions de l’aire que s’utilitzava durant les caceres.

Qui ha dit que la cultura no pot ser divertida?

IMG_8101

Esta entrada fue publicada en Ciències socials, Sortides culturals. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *