SORTIDES CULTURALS DE 1r i 2n d’ESO

Aquest mes de novembre els alumnes de 1r i 2n d’ESO han fet dues sortides culturals relacionades amb les unitats que estan treballant.

Els alumnes de 1r d’ESO van anar a visitar les instal·lacions de TV3 on van poder comprovar com es fa un informatiu en directe: com reben les notícies de les agències, com les seleccionen i com, finalment, són presentades als telespectadors en directe.

A més de la sala de realització van poder veure els platós dels programes Oh happy day, Divendres i Efectivament.

Una vegada acabada la visita vam anar al Parc de Montjuic a dinar.

Una visita, en definitiva, divertida, interessant i el que és més important on els alumnes van poder aprendre més coses sobre els mitjans de comunicació i el llenguatge visual.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Per la seva part, els alumnes de 2n d’ESO van visitar la fàbrica de COBEGA a Martorelles, la distribuïdora de Coca-Cola més gran d’Europa. Allà van veure un vídeo sobre la història de la Coca-Cola des dels seus inicis, i els van explicar com elaboren i distribueixen els productes d’aquesta marca. Després d’esmorzar i prendre, com no, una Coca-Cola, van visitar les instal·lacions per tal de conèixer el procés d’elaboració i embotellament d’aquesta famosa beguda.

Molt aviat, els alumnes participaran al CONCURSO JÓVENES TALENTOS DE RELATO CORTO  (http://concursojovenestalentos.cocacola.es/), que organitza la Companyia Coca-Cola amb la col·laboració de la Real Academia de la lengua Española. Amb més de 50 anys de vida, aquest concurs s’ha consolidat com un dels concursos literaris escolars més importants del país. És una via per promoure el desenvolupament de l’expressió escrita i la lectura entre els estudiants. Pròximament us informarem dels alumnes (tres alumnes de cada classe) que finalment hi participaran en aquesta  56a edició.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Comunicació, Estudiants, Llengua A, Sortides culturals. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *