Les proves de sel·lecció de talents per Grease

logo greaseAquesta setmana passada els nostres alumnes van passar els «Casting» del nou musical GREASE, que el Col·legi Sek-Catalunya estrenarà aquesta primavera.

Tots ells volen formar part d’aquesta aventura que ara comença i que ens portarà a l’ambient i música dels 50.
En aquesta sisena edició del musical l’equip del musical, que està dirigit pels professors de Drama Laura Baker, Música Gabriel Cano i Art Júlia Oliveras, convida a pares, mares i comunitat escolar a la participació.
Aquests dies anem retallant temps dels patis per escoltar i disfrutar d’aquests talents, que en són molts. Podem destacar l’actitud dels alumnes, que malgrat que la seva curta edat s’han mostrat molt il·lusionats i han preparat unes proves que ens han emocionat a tots.

Ens agradaria que l’obra fos muntada amb la col·laboració dels pares i mares del col·legi i és per això que animem a la nostra comunitat a participar-hi. Si algú està interessat en col·laborar, pot trucar i deixar nota a la secretaria del nostre centre i ens posarem en contacte amb vostè.

L’equip de gestió, format per alumnes de 3er ESO, ha explicat el projecte a direcció i a coordinació per donar forma a la part de producció de l’obra.

Quant a la valoració pedagògica d’aquest projecte és molt positiva, els professors i pares ho valoren molt positivament, ja que redunda en la millora de les relacions socials entre alumnes i en la desinhibició dels més retrets, així com la millora de la pronunciació en Llengua Anglesa i de la coordinació mitjançant la preparació dels balls. La transversalitat d’aquest tipus d’experiències és el que li dóna el seu autèntic valor pedagògic.

Esta entrada fue publicada en Actes col·legials, Arts. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *