Via Verda, 15-06-15

Avui a les 9:45 h. ja a dalt de l’ autobús, preparats per partir direcció a Horta de Sant Joan, una paradeta per esmorzar i al voltant de 3/4 de dues hem arribat, il·lusionats i a la vegada preocupats. Il·lusionats per l’ aventura, preocupats pel temps.

Després de dinar preparatius per anar a fer l’ activitat programada. Plou, per sort ha parat i hem pogut fer el descens i la veritat és que  ho hem passat molt bé, aigua al riu i aigua de pluja. Al voltant de les vuit del vespre activitat acabada i fem camí cap al càmping, sopar i descansar.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada ha sido publicada en Ciències, Ciències socials, Educació física, Esports, Estudiants, Viatges y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Via Verda, 15-06-15

  1. Eva Morera Gómez. dijo:

    Que chulada!!!Me alegro que lo estéis pasando tan bien ! Un abrazo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *