Sorteig de les entrades pel Gran Premi de Fòrmula 1 i pel Gran Premi de Moto GP

El passat dijous 30 d’abril es va realitzar el sorteig de les entrades pel Gran Premi de Fòrmula 1 i pel Gran Premi de Moto GP. Emprant un programa generador de nombres aleatoris van sortir guanyadors els números 226 (Fòrmula 1) i 928 (Moto GP). Els guanyadors d’ambdues entrades van ser el senyor David Poveda i la senyora Sílvia Fulladosa, pares del Col·legi. La recaptació ha estat de 940€ els quals han estat entregats a la senyora Olga Vázquez (antiga mare del Col·legi) com a representant de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. Agraïm, per una banda, a la senyora Isabel Juárez (mare del Col·legi) per facilitar-nos les entrades en nom del Circuit de Barcelona Catalunya i, per una altra banda, a les alumnes del Programa del Diploma, la Mariona Arañó i l’Andrea Cerezález per haver dut a terme aquesta activitat CAS. Finalment, donem les gràcies a tothom per haver fet possible aquesta magnífica recaptació destinada a la Fundació Sant Joan de Déu

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Actes col·legials, Comunitat i servei, Estudiants. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *