Relat breu, concurs

El passat dissabte 21 de març, va tenir lloc la fase escolar de la 38a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu, dirigit als alumnes de 2n d’ESO.

Com cada any, el Col·legi SEK-ccCatalunya ha seleccionat els alumnes que, prèvia valoració de mostres de treballs escrits, han assistit a aquesta primera fase del concurs. Enguany, Kangxin Cheng, José Lino Cardoso, Júlia Barret, Claudia Noguera, Albert Roca, Carles Rodríguez, Selma Sabater i Laia Roquet han estat els alumnes que van anar fins a la Universitat Autònoma, a Bellaterra, per representar el nostre Col·legi. Els desitgem que tinguin molta sort!!

20150321_105924                        IMG_2609

Esta entrada ha sido publicada en Comunicació, Estudiants, Llengua A y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *