SORTIM A LA 2 DE RTVE!

La 2 de RTVE, concretament el programa Vespre a la 2, va visitar la classe de 1r. ESO C el passat dimecres, dia 18 de març. El motiu era la celebració el dia 20, divendres, del Dia Internacional de la Felicitat.

A la classe de català, la professora va explicar que aquest Dia el va decretar l’ONU l’any 2012 per iniciativa del Regne de Butan, país que ha substituït el PIB (Producte Interior Brut) pel concepte d’Índex de Felicitat Nacional Bruta.

Després d’aquesta explicació i un breu col·loqui sobre què era per als nostres alumnes la felicitat, van completar, mitjançant el joc de El Penjat,  la frase proposada sobre el tema: La Felicitat no és una fita, és un camí.

Cliqueu aquí i podreu veure la desimboltura dels nostres alumnes i professora davant les càmeres de televisió (a partir del minut 34).

rtv22     rtv21

Esta entrada fue publicada en Internacionalisme, Llengua A y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *