2n ESO: CONCURS RELAT BREU COCA-COLA I VISITA A COBEGA

Els nostres alumnes de 2n d’ESO, dins de l’assignatura de Llengua i literatura catalana, han elaborat un conte per a participar a la 38ª EDICIÓ DEL PREMI COCA-COLA DE RELAT BREU.

Per la seva qualitat literària i originalitat, els tres millors redactors de cada classe, i per tant, els nou alumnes que participaran a la fase final del concurs que tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra) durant el mes d’abril, són:

2n A: José Lino Cardoso, Kangxin Chen i Gerard Fleta

2n B: Albert Roca, Júlia Barret i Clàudia Noguera

2n C: Carles Rodríguez, Selma Sabaté i Laia Roquet

Amb motiu d’aquest concurs, fa uns dies vam visitar la fàbrica de COBEGA a Martorelles, la distribuïdora de Coca-Cola més gran d’Europa. Allà vam veure un vídeo sobre la història de la Coca-Cola des dels seus inicis, i ens van explicar com elaboren i distribueixen els productes d’aquesta marca. Després d’esmorzar i prendre una Coca-Cola, vam visitar les instal·lacions per tal de conèixer el procés d’elaboració i embotellament d’aquesta famosa beguda.

Aquest concurs, organitzat per COBEGA, juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Coca-Cola, s’ha consolidat com un dels concursos literaris escolars més importants del país. És una via per promoure el desenvolupament de l’expressió escrita i la lectura entre els estudiants. Tot i que no és fàcil, ja que el relat breu requereix una gran capacitat de síntesis expressiva i molta imaginació, estem convençuts que els nostres alumnes s’esforçaran i ho faran molt bé.

Enhorabona a tots i molta sort!

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender (3)                                                 FullSizeRender

Esta entrada ha sido publicada en Llengua A y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *