Treballem amb Scratch i programem un Robot amb Atti

Dins la col·laboració del Col·legi Sek Catalunya i Talentum Schools de la Fundació Telefònica un grup d’alumnes de Primer cicle de l’ESO van assistir el passat 28 de febrer al taller Treballem amb Scratch i programem un Robot amb Atti. Durant tot el matí els alumnes van tenir l’oportunitat de crear les seves pròpies animacions amb Scratch i després de posar-les en comú començar a treballar amb el simpàtic Robot Atti. Aquest havia de seguir les ordres que els alumnes prèviament havien programat. Entre les més difícils fer que el robot expressés emocions o saludés sense pronunciar paraules. Tots els reptes van ser superats amb solvència.

En definitiva, un matí de dissabte diferent, divertit i pedagògic treballant les competències STEM.

Esperem poder repetir-ho amb altres grups.

Imagen de previsualización de YouTube

Esta entrada fue publicada en Extraescolars, Innovació, Tecnologia. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *