Som solidaris !!!

Estem de nou de ple, engrescats en el dia a dia del recent encetat 2n trimestre del curs 14-15, però abans de seguir volíem agrair la col·laboració i solidaritat dels nostres alumnes i les seves respectives famílies.

Des de l’àrea de Servei a la comunitat es va organitzar la campanya de Nadal, que enguany ha inclòs aliments, roba, joguines i material escolar.

Som una comunitat que valora la importància dels valors de solidaritat que han de desenvolupar els nostres alumnes en paral·lel amb la seva formació acadèmica.

sc1 sc2 sc3

Els alumnes PAI van elaborar presentacions per sensibilitzar a la resta del Col·legi i han participat de forma activa en la recollida, classificació i posterior lliurament de tot el que heu aportat. Durant el dia obert també van fer de col·laboradors solidaris en l’estand que vam instal·lar a tal efecte.

D’aquesta forma els nostres alumnes s’han conscienciat sobre la diversitat de circumstàncies que conviuen a prop i a les quals hi poden aportar solucions compartint les seves joguines, roba, etc. que ja no utilitzen i que poden suposar per a un altre nen/a viure un Nadal millor.

Una vegada més, enhorabona!

També alguns alumnes PAI participaren en la cavalcada de Reis dels seus municipis per cobrir hores de Servei a la Comunitat local. A La Garriga hi van participar 12 alumnes. Gràcies també per portar la il·lusió als més petits.

BON ANY i bon trimestre

Esta entrada ha sido publicada en Comunitat i servei, Estudiants y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *