BΩJΩS x LES MATes

Des de fa quasi dos mesos i fins a meitat de març, cada dimecres per la tarda un grup de 5 alumnes de 4rt de la ESO acaba les classes un xic abans per poder arribar a les sessions d’ampliació que ofereix la UAB per alumnes amb una especial motivació per a les mates. És un projecte recolzat pel departament de matemàtiques i que esperem pugui tenir continuitat en els propers anys, ja que sembla ser una experiència molt positiva

IMG_20141210_162902

“Les proves Cangur son uns tests que es fan en diferents escoles d’arreu del país. Com que són unes proves díficils, anem a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a fer classes per practicar de cara l’examen. A les classes, on es millora la capacitat de càlcul mental i raonament matemàtic, assisteixen alumnes de diferents Instituts d’arreu de Catalunya, amb facilitat per a l’aritmètica. Les classes son impartides per un professor d’universitat, que ens ajuda a resoldre els dubtes.

El fet d’anar a fer classes a una universitat, envoltats de gent amb predilecció per les matemàtiques, fa que ens exigim més i de cara a l’escola estiguem encara més preparats.

És una experiència diferent, que en un futur ens pot ser útil, ja que reactiva el càlcul mental, que deixem oblidat un cop acabem primària i començem a fer servir la calculadora.” (Joel Dacasa, alumne de 4rt de la ESO)

Esta entrada ha sido publicada en Matemàtiques y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a BΩJΩS x LES MATes

  1. david delgado dijo:

    Muy interesante actividad!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *