Conversa amb els Mossos

La setmana passada, com cada any, vam tenir unes xerrades amb els mossos d’esquadra on els explicaven als nostres alumnes de 1r i 2n de la ESO, la importància i el paper que juguen en la nostra societat ja que totes les accions que fan tenen unes conseqüències, ja siguin bones o dolentes.

Els recordaven que per ser menors de 14 anys, de tots els seus actes, en són responsables els pares o els tutors legals.

Es va parlar de les xarxes social, i els va sobtar força el tema de publicar comentaris, fotos,…, que al ser menors de 18 anys, són els pares els que han de donar l’autorització per la publicació de fotos on surtin els seus fills, ja que sinó podria generar un problema i fins i tot podria acabar amb una denúncia.

Els alumnes es van implicar molt en la xerrada, preguntaven i escoltaven amb molta atenció, va ser molt profitosa.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada ha sido publicada en Actes col·legials, Comunicació, Conferència y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *