SEK-Catalunya a l´Expatday 2014

El dissabte 25 es va celebrar a Barcelona la fira Expatday i el Col·legi hi ha participat. L’Expatday és una fira organitzada per Barcelona Activa que té com a objectiu ser un espai de trobada entre la ciutat i la comunitat estrangera amb la voluntat d’atreure, fidelitzar i dinamitzar la comunitat internacional que arriba a Barcelona.

20141025_123759                 20141025_124222              20141025_095830              
                        

És una oportunitat única per obtenir tota la informació i contactes que es necessita per establir-se i viure a Barcelona. En el nostre cas oferir un Col•legi amb clara vocació internacional. A la fira hi van col·laborar, per una banda, dos alumnes de primer del Programa del Diploma realitzant activitats CAS (Creativitat, Acció i Servei): ajundant als monitors de l’àrea infantil, repartint bosses de propaganda i ajudant en l’estand del Col·legi, per una altra banda, dos alumnes de segon del Programa del Diploma van explicar als assistents dues activitats emblemàtiques com són el SEKMUN i la SEK-Business Expo.

Esta entrada ha sido publicada en Actes col·legials, Comunicació, Comunitat i servei y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *