Comencen les obres: central de biomassa

foto12-150x150     foto21-150x150   foto31-150x150 foto41-150x150

El Col·legi és Escola Verda des de fa ja tres anys i, amb l’esperit de continuar avançant seguint models sostenibles, ha començat a construir una petita central de biomassa que substituirà l’actual de gasoil. La biomassa és un combustible format a partir de restes vegetals; tractades i convertides en pèl·lets que seran cremats en les calderes, poden produir aigua calenta sanitària i també per a calefacció. La biomassa es considera un combustible ecològic perque té una combustió molt eficient, i per tant s’obté més energia. La procedència d’aquest combustible és de plantacions que es renoven periòdicament, el diòxid de carboni emès en la seva combustió és el que és absorbit per les noves plantacions per créixer. En canvi, el gasoil és un combustible fòssil i, en conseqüència la seva combustió augmenta els nivells de diòxid de carboni en l’atmosfera, fet que contribueix a l’escalfament global del planeta. Pare i mares, us mantindrem informats en el progrés de les obres.

Esta entrada ha sido publicada en Escola Verda, Innovació, Tecnologia y etiquetada como . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Comencen les obres: central de biomassa

  1. jesusherrera dijo:

    molt interessant Glòria!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *