Tenim el disseny per la catifa del Corpus’14

Com cada any el nostre Col.legi disposa d’un tros de carrer per elaborar la catifa de flors del Corpus de la Garriga. Per tal de crear un disseny hem engrescat als alumnes a fer dibuixos amb temes que puguin servir d’inspiració. Els elements que contingui el dibuix hauran de ser suficientment grans per poder realitzar-los després amb pètals i serradures. Es per aixó que la nostra alumna de segon d’ESO, Cristina Colli ha fet el disseny inspirat en uns cors dibuixats amb flors. Em centrat el tema en l’amor. Ara la Cristina amb l’ajuda d’alguns alumnes de la seva classe, haurà de realitzar el dibuix sobre la plantilla per tal que l’obra s’adapti a les mides i característiques del carrer.

El diumenge 22 de juny hi esteu tots convidats. Necessitem moltes mans per realizar la catifa al terra amb flors de colors, convinada amb terra ,herba i molt d’amor.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *