UNDER THE SEA. Un musical dedicat als pares.

Entrevista a Tavi Mill

Per Rosa Cirigliano Sanchez i Yael Gonzalez Meiler, alumnes de 3r ESO

  1. Quina es la seva professió

Empresari i comercial.

  1. Quina es la teva funció al musical UTS (Under The Sea)?

Col·laboració en l’àmbit de la producció musical, i la creació d’alguns continguts.

  1. Quines experiències interessants has tingut al llarg de la teva carrera? I al musical?
  2. Soc compositor, cantautor,  i tècnic de so. Els meus instruments naturals són la guitarra i la veu, però també toco el baix i la bateria. Vaig estudiar música a L’Aula moderna de Música de Granollers i al Taller de músics de Barcelona. Vaig estudiar so a TV3, i al “Centre de la Imatge” de Barcelona. Vaig compartir estudi i grup amb en Jordi Diez (tècnic de so de la Salseta del poble Sec) que segueix amb el estudi de gravació “Produccions Violentes, estudi de gravació en el que s’han gravat tots els discos de la Salseta del Poble Sec, Sopa de Cabra, i molts més. Vaig estar músic professional, vaig treure un disc l’any 1990 amb “Salseta Discos”. Vam presentar-lo a la sala Zeleste (avui Razzmatazz)fent de teloners de Sopa de Cabra. Posteriorment he anat fent cançons i he anat cantant-les per diversos locals del Vallès.

 

En quant als musicals que el SEK ve oferint cada any dins la seva proposta educativa, vaig col·laborar en el segon, ajudant en la producció musical i tocant el baix  a diversos temes amb en Bob a la guitarra (“Boig per tu”, “Kiss”).

En el següent (Lion King) vaig produir gravar i arranjar un dels temes a banda de col·laborar amb la Júlia per qualsevol qüestió relativa a la música.

I a UTS estic gravant 2 temes per l’actuació de la Úrsula que s’hauran de fer amb la veu d’una nena que cantava molt bé, però que ha hagut de marxar del col·legi per tornar a Suècia (Elsa), per això li hem enregistrat la veu per fer-li un sentit homenatge. També haig d’escriure el pròleg. A banda, sempre estic al costat de la Júlia Oliveres per donar-li un cop de ma en el que calgui.

  1. Quina es la teva opinió sobre la reacció de la gent amb el musical?

La reacció de la gent amb el musical és estupenda. I no n’hi ha per menys.

  1. Avui en dia apart del musical UTS estàs treballant amb altres projectes semblants?

Estic a casa meva fent el meu proper disc, ja que l’estudi de gravació el tinc a casa meva.

  1. Quina es la teva opinió sobre el musical?

De fet altres pares i jo mateix ho hem comentat en diferents oportunitats. Ens sembla que són aquests detalls de creativitat els que fan de la proposta educativa del SEK un exemple diferencial com a institució. És una de les activitats creatives del SEK que apleguen un nombre major de persones, i aleshores es converteix en quelcom molt transversal, per tant paga la pena que tots ens i impliquem i en gaudim.

  1. Quin es el sentiment que li provoca que la seva fila sigui la protagonista del musical?

Per mi va ser una sorpresa, i perquè no dir-ho un orgull enorme. Ja era per mi, un  honor haver col·laborat amb els altres musicals però ara encara més, i amb més ganes que mai de que aquest any estigui, si més no, a l’alçada de la resta dels altres anys.

De totes maneres, el que és realment important es poder seguir col·laborant, per poder seguir sentint l’energia que desprèn un muntatge d’aquesta mena i també d’aquest nivell.

Una energia que teníem tots a certa edat, i que anem perdent pel camí.

Arriba un moment en el que de vegades i sense adonar-nos-en, els adults ens oblidem del que és realment important…. i nois i noies com vosaltres, amb projectes com aquest ens ho tornen a recordar.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *