II Jornada de neteja dels marges del riu Congost

El passat dissabte 15 de febrer és va dur a terme la II Jornada de neteja dels marges del riu Congost organitzat per l’Ajuntament de la Garriga. El nostre col·legi com que és Escola Verda també es va sumar a la jornada. Aquesta es va iniciar a les 9:30h i hi havia persones voluntàries i d’esplais. Degut al gran nombre de persones, els marges del riu van quedar nets a les 11:30h. Es va treure una gran quantitat de deixalles, especialment runes i plàstics, així mateix també es van trobar cadires, cotxets i bateries de cotxes…

En finalitzar la jornada l’Ajuntament ens va oferir un esmorçar típicament català: una botifarrada amb caldo. Donem les gràcies a les famílies que varen col·laborar ja que va resultar una experiència molt enriquidora i sensibilitzadora.

Neteja Riu 2  Neteja Riu 1  Neteja Riu 3
 
Neteja Riu 4  Neteja Riu 5  Neteja Riu 6
 
Neteja Riu 7  Neteja Riu 8  Neteja Riu 10
 
 
 
 
 
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *