GRAN RECAPTE: SEK-CATALUNYA SEGUEIX ESSENT SOLIDARI

Una vegada més els nostres alumnes i les nostres famílies han demostrat la seva solidaritat en participar a la campanya El Gran Recapte que ha dut a terme la Fundación Banc dels Aliments de Barcelona.

Els alumnes de 4rt de la ESO van visitar les instalacions d’aquesta fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’Aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat. Vam tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà aquesta tasca tan important així com fer de voluntaris i dedicar unes hores de feina per separar i distribuir en caixes els aliments que ens van ser assignats. De bon grat vam posar el nostre granet de sorra per facilitar aquesta ajuda que arriba als més necessitats de la nostra comunitat.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tal com ens vam explicar, darrerament, les bosses de pobresa i de col·lectius marginats han crescut de forma exponencial i, en conseqüència, la demanda d’aliments que fan les entitats receptores per a les persones i famílies que atenen pràcticament s’ha duplicat.

Després de la visita diverses banyeres van ser distribuides per l’escola per tal de recollir el màxim nombre d’aliments que les famílies i personal educatiu ens heu fet arribar. Gràcies a tots, als alumnes, les famílies i als professors i personal educatiu per col·laborar en aquest acció solidària que ens fa crèixer com a persones.

Cito les paraules que ens va dir el representant del Banc dels Aliments «Malauradament, la fam ara té més boques. Moltes persones d’Aquí es troben en aquesta trista situació i per això cal que els donem un cop de mà. Gràcies en nom de totes elles.»

Glòria Guerrero.

Professora de ciències a ESO i 1er de Batxillerat. Tutora i professora d’ètico-cívica a 4rt ESO

Esta entrada ha sido publicada en Comunitat i servei, Sin categoría y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *