Indagadors, audaços, bons comunicadors

IMG_2921 IMG_2927 IMG_2932 IMG_2936

A finals de novembre, a Llengua catalana, va  arribar el moment d’endinsar-nos, per primer cop aquest curs amb el grup de 4t ESO, en el món literari.

Vam canviar l’espai d’aprenentatge per uns dies i vam treballar a la biblioteca per tal de cercar informació sobre els segles XVI, XVII i XVIII. Certament, ha estat un repte per als alumnes, ja que la literatura catalana culta durant aquests tres segles s’engloba sota el terme general de Decadència. Efectivament, la producció culta en aquest període va ser escassa i de baixa qualitat i no sempre els ha estat fàcil trobar la informació requerida. No obstant això, aquest fet  va propicirt que els alumnes desenvolupessin fortament la seva capacitat com a indagadors.

Els alumnes han treballat individualment i col·lectiva. Individualment han cercat la informació i han exposat el resultat de la seva recerca davant els companys de grup. Per parelles, han treballat a propòsit d’un segle i d’un gènere (narrativa, poesia o teatre).

Finalment han fet presentacions per als seus companys, demostrant les seves habilitats com a comunicadors. 

Enhorabona per la feina ben feta!

Esta entrada fue publicada en Comunicació, Llengua A y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *