Volem conèixer projectes d’empresa!

La matèria Emprenedoria, que ha iniciat aquest curs la seva singladura en el currículum de secundària, és impartida en tres grups i per tres professors: Ignasi Llobera, Roger Mauri i Júlia Oliveras. Dins aquesta matèria els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer projectes d’empreses i experiències personals de la mà dels professionals i la visita a una empresa complementa la formació teòrica dels alumnes.

Així ho vàrem fer , aquest passat dijous 12 de desembre quan els nostres alumnes de tercer de la ESO van visitar les instal·lacions de l’empresa dedicada a la fabricació de carrosseries d’autobús Carrocerias Ayats, S.A. Durant la visita es va fer la presentació de la companyia i a continuació es va realitzar un recorregut tècnic per l’empresa acompanyats pel cap de gestió.

 Aquesta visita es va completar amb la que van realitzar durant la mateixa jornada a la Cooperativa de La Fageda d’en Jordà a Olot.

Tant en un cas com en l’altre, els alumnes van poder veure tot el procés de fabricació d’un producte, des de l’elecció de materials fins a l’elaboració de l’article final fent un recorregut per una de les plantes de fabricació. El personal que ens va guiar per la visita va explicar-nos, aspectes relacionats amb la creació d’una empresa, com ara tipus d’empresa, què és una cooperativa, el paper dels socis en una cooperativa, la responsabilitat social empresarial … així com d’altres dubtes i preguntes que van plantejar els nostres alumnes de 3r.

Va ser una sortida molt engrescadora i orientativa. Aquí us deixem un document gràfic.

http://www.youtube.com/watch?v=W5nzEPpzDBI&feature=youtu.be

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *