20 de Novembre. Dia Internacional del Nen

La lluita per a la supervivència i el desenvolupament dels nen i nenes van ser l’eix central dels actes simbòlics que celebràrem a la nostra escola aquest passat dimecres a les 11:30 del dematí, a la zona de pati davant de l’edifici de secundària. Des de Infantil fins a Batxillerat, alumnes delegats de tots els cicles vàrem fer unes lectures amb el fons musical de les cançons de la nostra Coral.

SEK-Catalunya va decidir  sumar-se a la nova campanya d’UNICEF Comité Español  “Ahora no podemos parar” per lluitar contra la mortalitat infantil. Gràcies a tots el estudiants, professors i personal de serveis de l’escola que van moure el seu mòbil contra la mortalitat infantil! L’enviament voluntari de missatges SMS amb la paraula UNICEF al 28028 ha fet que es puguin dur a terme accions tals com vacunar a un nen contra malalties mortals, proporcionar agua potable a un nen durant 3 setmanes o tractar a un nen durant un dia contra la desnutrició greu.

http://www.unicef.es/ahoranopodemosparar/reto

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Esta entrada fue publicada en Actes col·legials, Festes i costums y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *