Participem en una trobada d´Escoles Verdes

Aquest dimarts 4 de novembre hem participat en una trobada d’Escoles Verdes a Mataró: el II Fòrum de la XESC (Xarxa d’Escoles per a la sostenibilitat de Catalunya). Hi vàrem anar la Concepció Muntada i l’Adrià-Ferran van Waart com representants del claustre, l’Ona Albaladejo (de Batxillerat) i la Marina Pleguezuelos (de 1r d’ESO) com a representants dels alumnes de Secundària i dos alumnes de Primària. La trobada es va dividir en dues parts: la primera on vàrem intercanviar experiències d’Escola Verda i, la segona on els alumnes van plantar plantes aromàtiques en el parc  de Mataró. Som Escola Verda!
forum-8-150x150 forum-7-150x150 forum-6-150x150 forum-5-150x150 forum-4-150x150 forum-1-150x150

 

Esta entrada fue publicada en Comunitat i servei, Escola Verda, Estudiants y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *