«Internet segura»

 Els dies 14 i 16 d’octubre, els alumnes de 2n d’ESO han participat, com cada curs, en unes xerrades impartides per personal del cos de Mossos d’Esquadra. Enguany, el tema de la xerrada era la seguretat informàtica, qüestió que per als alumnes d’aquesta edat és especialment interessant, atès el paper que les xarxes socials juguen a la vida dels adolescents. La caporal responsable de la xerrada va donar consells i recomanacions sobre com han de comportar-se els joves a Internet i els alumnes hi van participar activament i amb molt d’interès.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada fue publicada en Conferència y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *