Lliurament de diplomes dels programes de l’IBO

El passat dia 4 d’octubre va tenir lloc l’acte de lliurament de diplomes dels programes internacionals de l’IBO.

L’acte vol reconèixer i posar en valor l’esforç dedicat i la constància mantinguda per part d’aquests estudiants durant els 4 anys del Programa dels Anys Intermedis, a l’Educació Secundària i els 2 anys del Programa del Diploma, al Batxillerat.

Com sabem tots, es tracta d’uns programes exigents i amb uns alts estàndards internacionals. Els nostres estudiants han assolit uns resultats excel•lents, amb un 98% d’alumnes que han assolit el Programa dels Anys Intermedis y, pel que fa al Programa del Diploma, amb una alumna que ha assolit una puntuació total de 41 punts sobre un màxim de 45.

Felicitats a tots ells i molta sort en el camí que hagin triat per als nostres alumnes graduats de batxillerat!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Esta entrada fue publicada en PAI y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *