Resultats Competències Bàsiques 4t ESO

El passat mes de febrer  els alumnes de 4t d’ESO de tot Catalunya van realitzar les proves externes de Competències Bàsiques. Aquestes proves avaluem els coneixements en llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa i matemàtiques.

Estem molt contents de poder compartir amb tota la nostra comunitat educativa els excel·lents resultats aconseguits pels nostres alumnes. Gràcies a tot l’equip de professors d’Educació Primària i d’Educació Secundària que ho han fet possible i moltes felicitats a tots els alumnes pel nivell demostrat.

Si cliqueu la  Prova 4t ESO 2012-13 SEK-CATALUNYA accedireu al document amb els resultats globals per assignatura i la seva comparativa amb tota Catalunya (Cat) i amb els col·legis de la nostra zona (Zona).

 

Esta entrada fue publicada en Llengua A, Llengua B, Matemàtiques y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *