ELS ALUMNES DE 1r D’ESO ENTREVISTEN ELS PARTICIPANTS DEL SEKMUN 2013

Els alumnes de 1r s’han documentat sobre l’Organització de les Nacions Unides així com sobre el Sekmun per tal de poder elaborar una sèrie de preguntes que posteriorment els hi han fet als alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que han participat en la setena edició del SEKMUN.

Els alumnes, no només han entès la importància del paper de l’ONU i han pogut conèixer més de prop el SEKMUN, sinó que també s’han convertit en petits periodistes en elaborar preguntes interessant per informar-se i informar-nos de les experiències viscudes pels participants.

A continuació us deixem amb una petita part de la feina feta pels alumnes de 1r. Agraïm la col·laboració dels alumnes de 4t i 1r de Batxillerat quevan respondre amb gust les preguntes dels seus companys.

Feu clic RESUM ENTREVISTA SEKMUN (1)

Esta entrada ha sido publicada en Comunicació, Llengua A y etiquetada como . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *