Corpus-2013

Corpus-2013, és més que una catifa, és un treball en equip, és participar d’ una cultura, d’ una festa i de les nostres tradicions, és compartir flors …

Diumenge passat als carrers de La Garriga es respirava un esperit de poble, de col·laboració, de festa … La nostra Comunitat Educativa també hi era present, es podia veure fàcilment com compartíem i anàven construint entre tots la nostra catifa, enguany commemorant el 70è aniversari de la publicació del llibre El Petit Príncep de l’ escriptor, Antoine de Saint-Exupery. Veies tres generacions: els nostres alumnes més petits, els seus pares i algun que altre avi, que dirigien o organitzaven la construcció de la catifa del SEK-Catalunya.

Volem agrair al grup de mares que estan al davant d’ aquesta activitat, agrair als alumnes de 1º ESO que van anar a recollir clavells, al departament d’ arts, manteniment, Catergest i a tots vosaltres: pares, alumnes i professors que ho hem fet possible. Gràcies

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Esta entrada ha sido publicada en Festes i costums y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *