Benvinguts, bienvenidos, welcome, Bienvenue, willkommen…

Benvinguts al bloc del Segon Cicle de SEK-Catalunya.

Som conscients que la comunicació entre la família i l’escola és fonamental. Sovint, parlant amb molts de vosaltres, heu comentat que ens la cal millorar i, també, modernitzar. El que esteu llegint ha nascut amb aquesta intenció. Té l’objectiu que la comunicació entre el col·legi i la resta de la comunitat educativa sigui directa, interactiva i eficient.

Hem decidit fer-ho usant un blog per diverses raons. Les fonamentals tenen a veure amb el tipus de comunicació que caracteritza aquesta eina: ràpida, multilateral, classificada, seqüencial i hipertextual.

Les llengües del blog són les que s’aprenen a SEK-Catalunya i s’hi usarà el català, el castellà, l’anglès, el francès o l’alemany (com a mínim!) El blog disposa, entre els seus enllaços, de traductors prou potents per fer accessible el contingut de les entrades a tothom.

Fins ben aviat. Ens anem llegint!

Esta entrada fue publicada en Comunicació y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

0 Respuestas a Benvinguts, bienvenidos, welcome, Bienvenue, willkommen…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *